logo_white

O nama

Tko smo mi?

Postani heroj jer Možeš Ti To!

Možeš ti to provodi grupne prilagođene sportske aktivnosti kao I individualnu kineziterapiju za djecu s teškoćama u razvoju. Djeluje od 2018. godine. Programi se provode kroz motoričke poligone I različite grupne igre, a sve s ciljem poboljšanja motoričkog funkcioniranja, usvajanja strukture te poboljšanja socijalnih vještina djece. Stručni tim sastoji se od kineziterapeuta i edukacijskih rehabilitatora.

Rad s 3-4 terapeuta

Druga stvar koja nas razlikuje od ostalih je mali broj djece unutar grupe, konkretno na 6-8 djece rade 3-4 terapeuta.

Zašto smo jedinstveni?

Ono što naše programe čini jedinstvenima je da jedini na programe upisujemo djecu u dobi već od godine dana pa na dalje te prepoznajemo važnost kretanja za razvoj djece već od najranije dobi.

Rad s roditeljima

Osim direktnog rada s djecom, jest i rad sa roditeljima kojima neprestano pružamo podršku.

Neprocjenjiva važnost kretanja! Programi za djecu već od godine dana!

Nudimo jedinstvene programe koji počinju s upisom djece već od godine dana, prepoznajući neizmjeran doprinos kretanja u razvoju najmlađih od najranije dobi.

Naše vrijednosti

Uvijek težimo dobroj i otvorenoj komunikaciji s roditeljima jer smo svjesni da jedino tako možemo djetetu omogućiti ono što je najbolje za njega.

Misija

Naša misija je da se djeca na našim programima osjećaju sretno i sigurno, da razvijamo svijest o važnosti kretanja, kao i prilagodbe sportskih aktivnosti kako bi omogućili svoj djeci ravnopravno sudjelovanje i bolju integraciju u društvo.

Vizija

Postati vodeće ime u sportskoj edukaciji djece s teškoćama u razvoju. Želimo učiniti svakodnevni život lakšim za djecu i njihove obitelji kako bi se što lakše integrirali u društvo.

Više vrijednosti kojima težimo, osim direktnog rada s djecom, jest i rad sa roditeljima kojima neprestano pružamo podršku.

Naime, kroz godinu organiziramo i stručna predavanja roditeljima na one teme koje su njima bitne za savladavanje trenutnih prepreka s kojima se suočavaju.

Također, često organiziramo neformalna druženja poput planinarenja, roštiljanja i Božićnog domjenka. Uvijek težimo dobroj i otvorenoj komunikaciji s roditeljima jer smo svjesni da jedino tako možemo djetetu omogućiti ono što je najbolje za njega.

MOŽEŠ TI TO

STRUČNI TIM

LORENA

Lorena Draženović magistra je kineziologije sa specijalizacijom iz kineziterapije.

Već na trećoj godini fakulteta počela je volonterski raditi s djecom s teškoćama u razvoju. Nakon završetka fakulteta odradila je stručno osposobljavanje u Dnevnom centru za rehabilitaciju djece i mladeži Mali dom Zagreb.

Kroz godine radila je sa paraveslačima i sportašima s oštećenjem sluha, no na poslijetku specijalizirala se za rad s djecom sa teškoćama u razvoju.

Radi i kao predavač na Kineziološkom fakultetu na predmetu prilagođene tjelesne aktivnosti. Učestalo se stručno usavršava te proširuje svoje znanje i vidike.

Završila je brojne edukacije i seminare te je licencirana za provedbu Halliwick terapijskog plivanja kao i za Challenge procjenu motoričkog funkcioniranja.

Redovno piše stručne i znanstvene radove koje izlaže na domaćim i međunarodnim znanstveno stručnim konferencijama.

Nedavno je proglašena najboljim mladim kineziologom u 2023. godini.

ostali dio tima