Program ”Budi svoj superheroj”

Program ”Budi svoj superheroj” prilagođen je potrebama i mogućnostima svakog djeteta jer jedino na takav način možemo dobiti ono najbolje od njih. Iako primarno provodimo program za motorički razvoj djece, iz vida ne gubimo ni ostale segmente razvoja (kognitivni, socijalni te emocionalni razvoj). Programi se provode kroz prilagođene aktivnosti, poligone te različite zabavne igre. Na temelju poboljšanja motoričkog razvoja, posljedično utječemo i na razvoj i poboljšanje ostalih segmenata razvoja djece.

Provodimo grupne ali i individualne programe rada. Programe provode stručnjaci iz područja kineziterapije te edukacijske rehabilitacije. Stoga, ako imate dijete s teškoćama u razvoju, tu smo za vas.

Obratite nam se s povjerenjem!

Grupni program 

Naš grupni program nazvali smo prikladnim nazivom ”Budi svoj heroj”. Igrama i različitim zanimljivim aktivnostima omogućujemo djeci da nam pokažu ono najbolje od sebe – da budu sami svoji heroji. Kroz provedbu aktivnosti koje su zanimljive i u kojima su dobri, povećavamo i  njihovo samopouzdanje. Povećanje samopouzdanja olakšava nam rad na onim znanjima i sposobnostima koje još treba razviti.  Osim motoričkog razvoja, glavni fokus grupnog rada stavljamo na usvajanje važnosti čekanja na red, na poticanje međusobno suradnje kao i usmjeravanja na druge te na poboljšanje emocionalne regulacije.

Cjenik:

2x tjedno / 45min

300kn / mjesec


Individualni program

Naš individualan program u puno toga je sličan grupnom programu. S jednakim entuzijazmom ga radimo a svako dijete ima svoje ciljeve kao i godišnji program rada. Ono što ga razlikuje od grupe jesu konzultacije s roditeljima vezane za postavljanje ciljeva, te ono najvažnije – rad 1 na 1 s terapeutom. Bilo da trebate kineziterapiju, edukacijsko rehabilitacijski rad ili nekoga tko će pripremiti vaše dijete za vrtić/školu, mi smo tu za vas.

Cjenik:

200kn / 45min