logo_white

Usluge

Naše usluge

Napredak u motoričkom funkcioniranju, strukturi učenja i socijalnim vještinama djece - suradnja kineziterapeuta i edukacijskih rehabilitatora!

Kroz sustavno vođene aktivnosti, stručni tim, koji čine kineziterapeuti i edukacijski rehabilitatori, djeca ostvaruju poboljšanja motoričkog funkcioniranja, usvajanja strukture i razvoja socijalnih vještina.

Zašto odabrati nas?

Osim direktnog rada s djecom, predani smo i radu s roditeljima kojima neprestano pružamo podršku.

Kroz godinu organiziramo i stručna predavanja roditeljima na one teme koje su njima bitne za savladavanje trenutnih prepreka s kojima se suočavaju. Također, često organiziramo neformalna druženja poput planinarenja, roštiljanja i Božićnog domjenka. Uvijek težimo dobroj i otvorenoj komunikaciji s roditeljima jer smo svjesni da jedino tako možemo djetetu omogućiti ono što je najbolje za njega.

Ono što naše programe čini jedinstvenima je podatak da jedini na programe upisujemo djecu u dobi već od godine dana pa na dalje.
Individualna kineziterapija

Program je maksimalno prilagođen svakom pojedinom djetetu u skladu s njegovim potrebama i mogućnostima.

Procjena motoričkog funkcioniranja djece (Challenge)

Procjena se sastoji od 25 zadataka koji obuhvaćaju vještine koje se smatraju važnima za djecu i mlade kako bi bili što uspješniji u sportu ili svakodnevnom funkcioniranju.

Grupne prilagođene sportske aktivnosti

Provode se kroz poligone, različite prilagođene motoričke zadatke te grupne igre.

Kineziterapeuti i edukacijski rehabilitatori u akciji za unapređenje motoričkih sposobnosti, strukturalnog usvajanja i socijalnih vještina.